Ny radiostyrt bil på Playdon

HBX Massive X Monster BL

Det kommer stadig vekk nye, kule og morsomme leker inn på vår nettbutikk. Her er noen av de tøffeste vi nylig har inkludert i utvalget:

Radiostyrte biler – Massive X Monster

Utvalget av radiostyrte biler er nylig supplert med råtøffe HBX Massive X Monster, en monstertruck med overdimensjonerte hjul og ekstra futt i motoren. Råskinnet har full drift på alle 4 hjul, noe som gjør den ekstra stabil og gir det beste veigrepet. Det trenger den! Den børsteløse motoren pumper ut kraft nok til at HBX Massive X Monster kommer enkelt opp i 60 km/t. Dette er en radiostyrt bil mange tøffe og praktiske tekniske detaljer, som alle er tatt med for å gi deg en bedre kjøreopplevelse, bedre kontroll og langt mer moro.

Bilen ruver både i høyden og ellers, med sin 40 centimeters lengde og kraftfulle motorpakke. HBX Massive X Monster er ganske lett å styre og kommuniserer med kontrolleren over 2,4 GHz-båndet. Dette gjør at andre radiostyrte biler og droner har mindre sjanse for å forstyrre signalet til fartsmonsteret ditt. Dermed er det også enklere å lage konkurranser, og leke seg sammen med andre som også digger følelsen av fart og moro. Du kan forvente misunnelige blikk med din Massive Monster, den er rett og slett imponerende. Se kraftpakken i aksjon her!

Din egen Ferrari eller Corvette

For de som liker litt mer elegante radiostyrte biler, er LaFerrari og Corvette C7R Racing også å finne blant nyhetene. Begge modellene kommer fra høyt respekterte New Bright, en av kongene innen radiostyrte biler. Begge er i skalaen 1:12, og er nøye designet for å gi en god kjøreopplevelse, samtidig som bilene er meget autentiske i utførelsen i forhold til originalene. Om du drømmer om å få råd til en ekte Ferrari eller Corvette, er dette stedet å begynne. Bilene tar seg godt ut med lekker finish og mange kule detaljer, og er selvsagt moro å kjøre. En av fordelene med disse to modellene, er at de også passer for de yngre helt ned til 6 år.

Nye droner fra 2Fast2Fun

Radiostyrte biler er morsomme og gir timevis med spenning og muligheter. Men, vi tør påstå at dette gjelder minst like mye for droner og multikoptere. På Playdon finner du modeller som har innebygd kamera, noe som gjør at du kan lage utrolig kule filmer fra naturen og omgivelsene du leker deg i. Pass bare på at du følger sikkerhetsanbefalinger og respekterer andres rett til privatliv!

Nytt i utvalget av droner og multikoptere, er 2Fast2Fun F.A.H. Quadrocopter og Droooone fra samme produsent. 2Fast2Fun har mange tøffe og innovative droner i produksjon, og disse to passer utmerket inn i porteføljen. F.A.H. gir deg spesielt mye for pengene, samtidig som den er bra drone å starte med om man er helt fersk. Droooone er noe mer avansert, men begge to modeller er lett å lære seg å kontrollere. Vi anbefaler at du starter flytimene dine innendørs (pass på lamper og vaser), før du tar dronene med deg ut i naturen.

Hold deg oppdatert!

På venstre side på Playdons nettsider kan du melde deg på vårt gratis nyhetsbrev. Da får du ikke bare oppdateringer i vår butikk, med nye og spennende radiostyrte biler, droner, replikas, bilbaner og alt det andre, men også muligheten til å motta spesialtilbud og ekstra rabatter. Alt du trenger å oppgi er navn og epostadresse. Vi deler aldri din epost eller navnet ditt med noen tredjepart, og sidene er krypterte for å forhindre misbruk av personopplysninger. Du kan selvsagt melde deg av nyhetsbrevet, når som helst.