2Fast2Fun Droooone 2.4GHz

kr 999

2Fast2Fun Droooone 2.4GHz er en stor og lettflygende UFO med 360 graders flip-funksjon og er perfekt for alle over 14 år med interesse for droner, fly og helikopter. Quadrocopteret har innebygd gyro og veier lite, noe som gir det perfekte flyegenskaper. Om du skulle krasje, er UFO-en produsert i solid materiale og tåler mye. Sett laderen på i en time til halvannen time og du kan leke deg med det kjappe fartøyet i 10 minutter. 2Fast2Fun Droooone 2.4GHz kan i tillegg fås (kjøpes seperat) med fem ulike tilbehør som gjør det enda morsommere å fly med. Med ekstrautstyret kan du installere vannkanon og invitere venner på en real vannkrig, du kan montere på en vinsj og påta deg redningsoppdrag eller plukke opp saker og ting fra bakken og frakte med deg. Om du er i krigshumør, har du muligheten for å installere en egen Missile Launcher med 6 missiler og montere på dette. Om du heller vil underholde familien med å blåse såpebobler, eller montere på kameraet som tar flotte bilder og videopptak fra utfluktene, har du masse muligheter å velge mellom. Quadrokopteret passer for aldersgruppen over 14 år.

Tomt på lager

Beskrivelse

2Fast2Fun Droooone 2.4GHz er et Quadrocopter med 360 grader vendefunksjon. Innebygd gyro, smart design og lav vekt gir flyet utmerkede manøvreringsegenskaper. UFO-en lades opp 60 – 90 minutter og gir ca 10 minutters flytid. Flyet er produsert i solid materiale og tåler røff omgang. Som ekstra utstyr fås vannkanon, en rakett-launcher med 6 missiler som kan skytes ut en og en eller alle seks på én gang. Et kamera gir utmerkede bilder eller videoopptak. Bobleblåser og vinsj med tilhørende kurv kan også skaffes. 2Fast2Fun Droooone 2.4GHz passer for alle over 14 år.

Spesifikasjoner

  • Lengde: 53 centimeter
  • Høyde: 10,5 centimeter
  • Bredde: 53 centimeter
  • Vekt: 224 gram
  • Ladetid: Inntil 90 minutter
  • Rekkevidde: Inntil 100 meter

Batterikrav

UFO: Innebygd Li-Po-batteri (inkludert)
Håndkontroll: 6 x 4 AA-batterier (ikke inkludert)

Tilbehør som kan kjøpes ekstra

Kamera: Enkel montering av dette kameraet gir deg flotte bilder og videoopptak med 0,3 Megapiksler og 60 fps. Kameraets egenskaper:

  • Bildeoppløsning: 1280 x 960
  • Videoer: 720 x 480
  • 0,3 megapiksler, 60 fps

Missile Launcher: Lad opp magasinet på 2Fast2Fun Droooone 2.4GHz Missile Launcher. Skyt 6 missiler fra Multicopteret ditt. Når du trykker på sendeknappen, kan du enten skyte alle missilene på en gang, eller skyte ett og ett.

Vannkanon: Om du får lyst på vannkrig, kopler du bare på vannkanonen og spruter i vei fra Multicopteret!

Vinsj og kurv: Med dette utstyret kan du plukke opp ting fra bakken. Både vinsj og kurv inngår i denne pakken. Utstyret er enkelt å montere på Multicopteret ditt.

Bobleblåser: Fyll bobleoppløsning på utstyret, monter bobleblåseren på Multicopteret og fly av gårde.