New Bright 1:12 RC Charger Corvette C7R Racing

kr 599

Nye Chevrolet Corvette C7 Racing er racerbilversjonen av Corvette Z06. Det unike designet skjuler en enorm motorkraft under panseret og bilen er utformet for å være så aerodynamisk som overhodet mulig, uten å vike fra det elegante. For de som virkelig er besatt av biler har Corvette alltid vært en favoritt, også for samlere. Selvfølgelig er den store drømmen å kunne ha en rekke av disse vakre bilene parkert i garasjen, men miniatyrversjonene har også skapt hjertebank hos bilelskere. New Bright Corvette C7R er en nøyaktig kopi, i skala 1:12, av den originale bilen. Man behøver ikke være ekspert for å se at det er lagt stor vekt på kvalitet og design når denne modellbilen ble produsert. Materialene er ekstra holdbare og eksklusive, nettopp for å gjenskape den eksklusive følelsen. Bilen kan lades med USB, i tillegg til de 5 AA-batteriene, noe som gir deg muligheten til å forlenge kjøreopplevelsen. Denne modellen passer best fra barn i alderen 6 år og oppover.

Tomt på lager

Varenummer: NB-61222R Kategorier: , Stikkord: , , , , ,

Beskrivelse

Bilmodellen Corvette er signert det amerikanske selskapet Chevrolet, som har produsert sportsbiler helt siden 1953. Gjennom tidene har hver generasjon blitt forbedret, helt til Corvette C7R ble introdusert på bilmessa i Detroit i 2014.

Ingeniørene hos Chevrolet, som er en avdeling av det kjente General Motors, jobber hele tiden med å forbedre modellene de produserer. Ved å lage racerbilversjoner av klassikerne, forbedrer de også de kommersielle bilene for hver nye lansering. Det slippes en modell for «vanlige» bilførere, etterfulgt av en racer-variant, som i sin tur gjør at neste kommersielle modell kommer med enda flere unike teknologiske egenskaper. Corvette C7R er utformet i lette, men ekstra robuste materialer for å kunne yte best mulig på banen. Den unike aluminiumsrammen er utviklet og manipulert helt til ingeniørene kunne deklarere at sterkere og lettere kunne den ikke bli. Motoren pakker 625 buldrende hestekrefter, utrolig nok en en nedgradering fra Corvette Z06, men fortsatt mer enn hva man behøver for å hevde seg på bilbanen. Corvette C7R fra New Bright er en absolutt spektakulær opplevelse for alle som elsker modellbiler – både voksne og barn. Med den ergonomiske fjernkontrollen har du fullstendig styringskontroll i alle retninger. Gjør deg klar for en actionfylt opplevelse når du gir full gass og bilen når helt opp mot 25 kilometer i timen. Bilen behøver 5 AA batterier (pluss to i kontrollen – ingen av disse hører med når du kjøper bilen), men du kan også hurtiglade den ved hjelp av en effektiv og rask USB-lader. Corvette C7R er først og fremst et leketøy for barn, men det betyr ikke at den ikke er en fryd for bilentusiaster i alle aldre. Hvem har ikke drømt om å en dag få kjøre en Corvette? Modellen passer for barn (og voksne) fra 6 år og oppover.

Spesifikasjoner

  • Lengde: x cm
  • Høyde: x cm
  • Bredde: x cm
  • Skala: 1:10
  • Rekkevidde: x m
  • Frekvenser: 27 og 40 MHz

Batterikrav

  • Batterikrav – bil: 5 x AA-batteri (følger ikke med)
  • Batterikrav – håndkontroll: 2 x AA-batteri (følger ikke med)