Lima – ITALO togsett

kr 1,299

Å bygge sine egne landskap med togbaner i detaljert utførelse, er både en givende hobby og en kunstart. Togsettet Lima ITALO er et glimrende startsted, da det enkelt kan bygges ut i enhver størrelse. Selve vognsettet med lokomotiv er en naturtro kopi av italienske høyhastighetstog, med mange pene detaljer. Skinnene er i metall og dermed strømførende (transformator er med i togsettet). Settet er enkelt å koble opp og du kommer i gang i løpet av kun noen minutter. Lima er en velkjent produsent av modelljernbaner, med fokus på autentisitet og høy kvalitet. Motoren som driver lokomotivet er svært holdbar og tåler årevis med bruk og lek. Togsett som Lima ITALO er også skalert korrekt slik at alt tilleggsutstyr, nye togsett og lignende, vil passe utmerket dersom du vil utvide ditt eget jernbaneselskap.

Dette togsettet er starten på karrieren som banemester. Lima ITALO, med metallskinner og transformator, passer til alle over 8 år.

Tomt på lager

Beskrivelse

Lima ITALO er en glimrende gaveidé til både unge og voksne som vil ha litt utfordringer. Togsett som dette gir utallige muligheter for eksperimentering og kreativitet. Ofte starter en givende hobby med sett som dette. Du kommer i gang umiddelbart og bygger enkle banesystemer ettersom du selv vil.

Etter hvert får mange lyst til å utvide banen, og kanskje bygge landskap med bebyggelse, veier og biler, fjell og vann. Å lage egne detaljerte landskap er både morsomt og rimelig, der du kommer langt med litt lim, papir og hobbymaling. Dette finner du mange flotte instruksjonssider av på internett og inspirerende videoer. Togsettet Lima ITALO er i samme skala som svært mange andre togsett, der skinnebredde er standard. Det betyr at du kan lage togspor som passer til en rekke andre togsett og lokomotiver, både fra Lima og andre produsenter.

En av de største fordelene med leketøy som dette er at de engasjerer utforskende mennesker i alle aldre. Lima ITALO togsett er gaven som flere kan ta del i, og som gir timevis med utfordringer.

I utvalget har vi også radiostyrte Lima Passengers RC Togsett som kommer med fjernkontroll i tre hastigheter. For de minste og nybegynnere kan Lima ETR 500 Frecciarossa være et godt alternativ. Dette togsettet går på batterier og er veldig enkelt å komme i gang med (passer for alle over 3 år). Togsett som Lima ITALO egner seg ikke for de aller minste, og brukerne bør være over 8 år. Dette fordi togsettet går på strømførende skinner styrt av en transformator. Den elektriske spenningen er lav og ufarlig, men de minste ungene bør likevel holdes unna elektrisk utstyr som er tilkoblet strømnettet.

Spesifikasjoner

  • Lima ITALO – togsett
  • Komplett sett med lokomotiv og vogner
  • 220 – 240V Transformator
  • Sett med togskinner i metal
  • Mål – togbane: 128 x 75 cm
  • Skala: 1:87
  • Passer for alle over 8 år