Lima – ETR 500 FRECCIAROSSA togbane

kr 399

Her er toget som forbinder Roma og Firenze. ETR 500 Frecciarossa var det første høyhastighetstoget i Europa da det ble introdusert fra 1978 og årene fremover. Produsenten som lager modelltogsettet er velkjente Lima, som også kommer fra Italia. Selskapet har perfeksjonert sine autentiske togmodeller i nesten 50 år, og er kjent for sin gode kvalitet og teft for detaljer. Togbaner fra Lima kan enkelt utvides med skinnepakker og annet tilbehør. Mange bruker produktene fra Lima til å bygge seg små kopier av autentiske byer og landskap, noe som får hobbyen til å bli en kunstart i seg selv. Togbanene fra Lima en ofte introduksjon til elektriske modellbaner som gir underholdning og utfordringer for lekende mennesker i alle aldre.

Går du med en liten stasjonsmester i magen, er dette en togbane som er bra å begynne med. Lima ETR 500 Frecciarossa passer for alle lokomotivførere over 3 år.

Tomt på lager

Beskrivelse

Med i pakken til ETR 500 Frecciarossa kommer det totalt 26 skinner som enkelt kan utvides. Selve togsettet er detaljrikt, blant annet med fungerende lys i lokomotivvogna og i dummyen som er bak. Det bakerste dummy-lokomotivet har ikke drivkraft i denne modellen, men det har ingen betydning når du kjører togbanen. Det fremre lokomotivet kan nemlig kjøre i begge retninger. Lysene skifter alt ettersom hvilken retning togsettet går, slik at de bakre lysene alltid lyser rødt, mens de fremre har hvitt lys. Demp belysningen der du setter opp togbanen, og se effekten selv!

Du får også et enkelt sett med landskapstilbehør i rett skala. Du kan for eksempel plassere togbanen på en grønn filtduk, og supplere med andre modeller av bebyggelse, småbiler, skog og lignende. Både barn og voksne liker å være kreative når de bygger sine egne landskap, slik at ETR 500 Frecciarossa får de rette omgivelsene.

Lima ETR 500 Frecciarossa er en god gaveidé som gir små og store togførere moro i lange (tog)baner. En av fordelene med slike togsett er at det er enkelt å supplere med ekstra utstyr, skinner, landskap og lignende, til neste bursdag eller julaften. Togbaner er leketøy man ikke går lei av så fort, blant annet fordi du har så mange kreative muligheter.

På Playdon.no finner du også Lima Passengers RC Togsett og Lima ITALO togsett. Den førstnevnte er radiostyrt med fjernkontroll i tre hastigheter, mens ITALO-settet er en klassiker med strømførende skinner. Drømmer du om å bygge og utvide komplette landskap, anbefaler vi det siste settet (se eksempler her). Lima ETR 500 Frecciarossa er i så måte en enklere versjon som passer mer for de som ikke vil ta det hele så veldig langt, spesielt de yngste.

Spesifikasjoner

 • Lima ETR 500 Frecciarossa Togbane – ferdigsett
 • ETR 500 Lokomotiv med lys
 • Dummy lokomotiv (bak)
 • 2 Business Class vogner
 • Stasjon
 • 2 Signallys
 • 10 rette skinner
 • 16 kurvede skinner
 • Mål: 128 x 75 cm
 • Skala: 1:87
 • Passer for alle over 8 år

Batterikrav

 • 2 stk AA batterier (ikke inkludert i pakken)