Lima – Passengers R/C togsett

kr 799

Her er en kjempefin gaveidé til aspirerende lokomotivførere over 3 år. Togsettet Lima Passengers RC er trygt og sikkert, der det tøffer rundt togbanen på vanlige AA batterier. Med i pakken får ungene alt de trenger for å komme i gang med eget jernbaneselskap. Skinnene er enkle å sette sammen på det medfølgende landskapet (matte med detaljer og bebyggelse i papp). Den medfølgende radiostyringen er også enkel å håndtere, selv om man er blant de yngste. Knappene som styrer alt passer fint til små hender. Toget kan kjøre i begge retninger og har mange morsomme detaljer. For eksempel kan alle lysene slås på og av (morsomt å kjøre i dempet belysning), i tillegg til at lokomotivføreren kan gi lydsignaler via radiostyringen. Selv om Lima Passengers er et av de enkleste togsettene du finner, er både lokomotiv og vogner pent utført med mange detaljer. Kvaliteten er slik det skal være når toget kommer fra italienske Lima!

Tut-tut – her kommer Lima Passengers rullende inn på stasjonen! Togsettet passer utmerket til alle barn over 3 år.

Tomt på lager

Beskrivelse

Lima Passengers RC gir uendelig mye moro for unger i den rette alderen. Togsettets lokomotiv har innebygde lys og ekte toglyder som enkelt kan slås av og på. Effekter som dette er noe unger elsker, spesielt dersom de får muligheten til å eksperimentere selv. Det er enkelt å bygge på den medfølgende matten med landskap, for eksempel med bondegårder og lekebiler som kanskje allerede finnes i lekekassa hjemme. Aktiviteter med Lima togsett er ypperlige når flere barn skal leke sammen, så lenge man deler rettferdig på hvem som skal få kontrollere det råtøffe toget.

Radiostyrte leker som Lima Passengers gir også en intuitiv og lettfattelig innblikk for de yngste inn i elektronikkens verden. Det å forstå hvordan styringen virker er noe de minste oppdager ganske fort, og tilsvarende teknologi blir lettere å handtere senere i livet. Dette gjelder også de andre I/R-lekene for de minste som du finner her på Playdon.no. Liker ungene togsett fra Lima, bør du også se på bilbanesettet Min første Scalextric.

Om barna er eldre og går med seriøse planer om å bygge landskap til avanserte jernbaner, er Lima ITALO et godt startsted. Dette togsettet har standard Lima jernbaneskinner i strømførende metall (transformator medfølger i settet) som enkelt kan utvides med skinnepakker. Lima ITALO passer best for barn som er fylt 8 år, mens Lima Passengers RC og Lima ETR 500 Frecciarossa kan brukes av barn over 3 år.

Spesifikasjoner

  • Lima Passengers R/C Togbane – ferdigsett
  • Lokomotiv med lys og toglyder
  • 3 vogner
  • Radiostyring
  • Landskap: lekematte med hus og detaljer i papp
  • Mål: 130 x 78 cm
  • Skala: 1:87
  • Passer for alle over 3 år

Batterikrav

  • 4 stk AA batterier LR6
  • 2 stk AA batterier LR03