Silverlit I/R Politibil

kr 499

Tøff politibil som appellerer til barnas behov for spenning og farefylte oppdrag. Med Silverlit I/R Politibil kan de rydde opp i kriminaliteten og ile raskt til hjelp når alarmen går etter at desperate skurker og banditter har ranet byens bank, eller har stjålet verdens dyreste diamant fra landets strengt bevoktede kunstmuseum. Mission impossible… Silverlit I/R Politibil har flotte lyseffekter, og det følger med en fjernkontroll som gir barna muligheten for å skape de rette lydeffektene når sirenene må settes på for å rydde trafikken for at etterforskerne kan komme uhindret frem til åstedet. Politibilen har alle de detaljene som skal til for å lage en så troverdig ramme rundt utrykningene som mulig. Med Silverlit I/R Politibil kan barna bruke all sin fantasi for å lage egne dramaer og selv opptre som etterforskere eller utrykningspoliti når krisesituasjoner oppstår. Passer barn fra 4 år.

Tomt på lager

Beskrivelse

Silverlit I/R Politibil fra den anerkjente produsenten Silverlit er utført med flotte detaljer og lar barna oppleve all den spenningen de er ute etter når de må rykke ut i dramatiske situasjoner som krever besluttsom handling fra byens dyktige politifolk og landets beste etterforskere. Lydeffektene appellerer til den dramatikken som oppstår rundt enhver kritisk utrykning som forlanger besluttsom handling fra politikorpset, og de innebygde lyseffektene forsterker opplevelsen av behovet for farefylt innsats og heltemodig opptreden. Silverlit I/R Politibil er laget med sans for alle de riktige detaljene. Fantasien stiller barna med selv. Bilen styres ved hjelp av en enkel fjernkontroll med I/R-overføring og opereres trygt og effektivt. Politibilen er kjempeflott for barna enten alene eller i kombinasjon med andre utrykningsfartøy som brannbiler, politihelikoptre, ambulanser og sivile biler. Silverlit har et bredt produktspekter av leker i denne kategorien, så det er ikke vanskelig å finne biler og utrykningsfartøy som du kan supplere med. Særlig hvis flere barn leker sammen, blir det enda mer spennende for dem dersom det skapes en ramme der flere politifolk, detektiver og hjelpemannskap bidrar til å rydde opp i kaoset som forbryterne har skap. Vil du ha en leke som engasjerer barn, er denne politibilen fra Silverlit en sikker favoritt. Silverlit I/R Politibil er beregnet for innendørsbruk, veier lite, er enkel for barna å bruke.

Alle leker fra Silverlit garanterer også at bilen tåler en støyt. Den er solid utført i ufarlig materiale. Silverlit I/R Politibil passer fint for alle barn fra 4 år og oppover.

Spesifikasjoner

  • Lengde: 20, 6 cm
  • Bredde: 11 cm
  • Høyde: 10,8 cm
  • Vekt: 351 gram
  • Passer for barn over 4 år

Batterikrav

  • Bil: 3 stk AA-batterier (ikke inkludert)
  • Fjernkontroll: 3 stk AAA-batterier (inngår ikke)