Silverlit I/R Brannbil

kr 499

Silverlit I/R Brannbil er en IR-styrt brannbil med lyseffekter og alt barna fantaserer om når det kommer til drømmen om å få være helten som redder folk og dyr ut fra brennende hus, hjelpe en stakkars katt ned fra et tre, eller utføre andre heltedåder når brannalarmen går. Sirenene hyler, trafikken viker til side for de livsviktige utrykningsfartøyene. Barna er heltene som drar ut for å redde verden fra flammenes rov og fryktelige følger, er reddende engler som berger de forsvarsløse og innestengte, som frakter med seg vannslanger og annet brannutstyr for å redde mennesker og dyr ut fra hus og hjem, som stuper inn i røyk og flammer og dukker opp i siste liten. Til de kan sole seg i helteglansen etter utført dåd. Silverlit I/R Brannbil er en brannbil med detaljert design og IR-styring. Passer for barn fra 4 år og oppover.

Tomt på lager

Beskrivelse

Silverlit I/R Brannbil har IR-styring og oppfyller alle barns drøm om å få være helter, føle seg betydningsfulle. I tillegg er det farten og spenningen som alle barn elsker, og som de får gjennom selve utrykkingen og all dramatikken som er forbundet med ild og brann. Alt står på spill. Det gjelder liv og død. Barn elsker å dramatisere og leve ut hele sitt følelsesmessige register. Og i denne alderen er som regel hele tilværelsen en verden i sort – hvitt. Barn trenger å prøve ut sine grenser. Bruke fantasien. Kjenne og finne sine egne yttergrenser med hensyn til risiko og spenning innenfor trygge rammer. Alle barn har samtidig behovet for å føle seg som helter, betydningsfulle og sett. Helten er alltid den som får oppmerksomhet, derfor elsker barna å spille ut disse egenskapene og behovene. Slik at de kan sole seg i de voksnes beundring og fryde seg over sin egen glede over å mestre den ”farlige” leken. Uten at det er risikofylt eller farlig ”på ordentlig”.

Silverlit I/R Brannbil er derfor den perfekte gaven med hensyn til fart og spenning, kreativitet og fantasi, mestring og utprøving av grenser. Med sin egen kule brannbil og heltestatus kan de følge hele den fantasifulle, dramatiske og spennende prosessen fra begynnelse til slutt.

Silverlit I/R Brannbil er utstyrt med alle de riktige detaljene som en ekte brannbil, styres ved hjelp av IR, har justerbar brannstige og sidedører som lar seg åpne. Fjernkontrollen har lydeffekter. Brannbilen egner seg best for innendørs lek. Passer for alle barn fra 4 år og oppover.

Spesifikasjoner

  • Lengde: 22,5 cm
  • Bredde: 11 cm
  • Høyde: 15,6 cm
  • Vekt: 508 gram

Batterikrav

  • Bil: 3 stk AA-batterier (ikke inkludert)
  • Fjernkontroll: 3 stk AAA-batterier (inngår ikke)