Silverlit I/R Ambulanse

kr 499

Silverlit I/R Ambulanse er en IR-styrt ambulanse med alle riktige detaljer. Med denne ambulansen fra Silverlit kan barna skape sin egen dramatikk når liv og død står på spill. Å redde syke eller skadde mennesker, få være helten i eventyret, helten i sin egen tilværelse, er viktig for alle barn. Med denne flotte ambulansen kan de både være ambulansesjåfør som opplever fart og spenning ved selve den dramatiske utrykningen, løse utfordringene med å bevege seg gjennom trafikken, kjøre fort nok uten å krasje, komme frem til ulykkesstedet eller til huset der den syke befinner seg i rett tid, før det er for sent, samtidig som de kan de leke lege og pasient etter at ambulansen er kommet frem til sykehuset.

Silverlit Power in Fun Ambulance er utstyrt med lys. Fjernkontrollen har lydeffekter. Ambulansen egner seg best for innendørs bruk. Passer for alle barn fra 4 år og oppover.

Tomt på lager

Beskrivelse

Med infrarød overføring (IR) kan ambulansen styres enkelt gjennom ”trafikken”. Det innebygde lyset gjør ambulanseutrykningen realistisk og virkelighetstro. Sammen med andre lekebiler, veier, mennesker og bygninger, kan barna skape sin egen by eller en annen ramme rundt ulykkesstedet, en kjedekollisjon, huset der pasienten skal hentes og sykehuset, akuttmottaket eller legekontoret dit pasienten skal bringes. Andre barn kan være helsepersonell, lege og sykepleiere. Ambulansen og utrykningen kan være utgangspunkt for et helt rollespill der alle involveres i hele prosessen. Om noen i familien skulle jobbe i helsevesenet, er det en fin måte å vise barna hva som skjer når det oppstår en ulykke og hva som skal til for å redde en pasient, eller hva de voksne gjør når de er på arbeid. Alle barn er interessert i hva som skjer i de voksnes verden og vil gjerne kopiere og etterligne de voksne.

Silverlit I/R Ambulanse oppfyller barnas behov for fart og spenning i tillegg til å skape en arena for barna til å bli kjent med potensielt farlige situasjoner som kan oppleves som skremmende for mange, og som barn bruker lek og rollespill til for å mestre innenfor trygge rammer.

Silverlit I/R Ambulanse styres ved hjelp av en infrarød fjernkontroll (IR) med lydeffekter. Selve ambulansen er utstyrt med innebygd lys og bakdørene kan åpnes slik at det er mulig å legge inn ”pasienten” og ta ham eller henne ut igjen, eller for å frakte redningsutstyr inn og ut av. Silverlit I/R Ambulanse passer for barn fra 4 år og oppover.

Spesifikasjoner

  • Lengde: 19.3 cm
  • Høyde: 13 cm
  • Bredde: 11 cm
  • Vekt: 461 gram

Batterikrav

  • Bil: 3 stk AA-batterier (ikke inkludert)
  • Fjernkontroll: 3 stk AAA-batterier (inngår ikke)