VM i Scalextric bilbane

R/C bil

Dersom du er bilbaneentusiast og stiller med biler fra Scalextric, hvorfor ikke melde deg på VM i Scalextric bilbane 2015? Her får du muligheten til å prøve dine ferdigheter mot konkurrenter fra hele verden og får sjansen til å bli kåret som verdens beste fører. Følg med på informasjonen på Scalextric’s hjemmesider for å finne ut når og hvor det arrangeres løp. Noen datoer er allerede klare og flere kommer etter hvert.

Under et stort arrangement som et VM er, kan besteforeldre og barnebarn sette hverandre stevne og dele gleden ved en spennende og utfordrende konkurranse med hverandre. Bilene og bilbanene har nok endret seg mye siden de første ble produsert, men entusiasmen og den sitrende fryden over farten og spenningen er den samme. Et VM er heller ikke bare konkurranse, men en sosial møteplass der unge som gamle deler felles interesser og møter nye venner.

Scalextric har produsert biler og bilbaner helt siden 1950 – så det er svært sannsynlig at både mange unge og gamle føler seg hjemme i den store Scalextric-familien. Det kommer i tillegg hele tiden nye biler på markedet. Ny teknologi gir flere muligheter, ikke minst med hensyn til å kontrollere bilbanen og bilene ved hjelp av en egen app.

Regler

Alle moderne GT-modeller kan delta så lenge de er hentet fra utvalget av Scalextric-biler og bilbanen er en standard bilbane. Eksempler på biler som kan delta i VM er: Maserati Trofeo, Audi R8, Chevrolet Camaro, Lotus Evora, Chevrolet Corvette, Lotus Exige, Porsche 997, Lamborghini Aventador og Gallardo, Bentley, Ford Mustang og Bugatti Veyron.