Gøy med droner!

Om du ønsker deg et nytt leketøy og ikke har forsøkt deg på droner ennå, anbefaler vi deg å kaste seg ut i dansen sammen med entusiaster verden over! Det er ikke tilfeldig at droner er blitt den nye favorittleken. Teknologien bak droner peker mot fremtiden både som avansert leketøy og i virkelighetens verden.

Du får droner som beveger seg langs bakken og som går gjennom lufta. Du kan utføre ulike oppgaver, ta flotte bilder og videoopptak, utføre stunt og luftakrobatikk. Droneteknologien skaper nye muligheter for små og store, på tvers av generasjoner, kjønn og alderstrinn.

Enkel navigering med radiostyrt kontroll

Den radiostyrte teknologien gir deg masse muligheter. Fjernkontrollen gir deg full oversikt og kontroll. I tillegg til fjernkontrollen kan du eventuelt styre noen droner med en egen app fra smarttelefonen.

Masse ekstrautstyr

I tillegg til kamera kan du skaffe deg ekstrautstyr som vannkanon, ekstra missiler til raketter og såpebeholder slik at du kan blåse flotte såpebobler. Det følger som regel med reservepropeller om uhellet skulle være ute. De fleste dronene er svært enkle å manøvrere og kan bevege seg så å si alle retninger. Her er mulighetene legio for å imponere omgivelsene med dine ferdigheter.

Kamera som tar flotte bilder og filmsnutter

Én egenskap som de fleste vil sette pris på, er muligheten for å overføre bilder og videoopptak direkte til datamaskinen. Etterpå kan du legge bildematerialet ut på nettet for å dele med venner og familie via sosiale medier. Kvaliteten blir bedre og bedre, så du får fin-fine bilder og filmsnutter som du kan redigere på PC-en eller Mac’en før du deler dem med andre.