Scalextric GT Lightning – Lilla

kr 299

Dersom du er på jakt etter en bil som tåler en støyt, er Scalextric GT Lightning et godt valg. Modellen er populær blant unge og nybegynnere, fordi den er både rimelig og forsterket. Du kan rett og slett herje mer med den, uten å være alt for redd et totalhavari. GT Lightning er også populær som konkurransebil, der alle deltakerne skal tevle under like forhold. Den brukes ofte i Scalextric-klubber til dette, samt på events der publikum får sjansen til å prøve seg noen runder. I motsetning til de fleste andre biler fra Scalextric, er GT Lightning ikke en kopi av en virkelig bil. Utseendet er likevel tøft, og inspirert av råskinnene Viper og Corvette.

Sett opp dine egen bane med skinnepakkene du finner hos oss, og inviter til Grand Prix i din egen stue! Med Scalextric GT Lightning er du sikret at ingen får urettferdige fordeler. Skal du ha slikt, anbefaler vi en titt på for eksempel Scalextric Maserati Trofeo – den gir deg nok ekstra vinnersjanser!

Tomt på lager

Beskrivelse

Din nye Scalextric GT Lightning er klar for bilbanen fra første stund, og du trenger ikke montere noe som helst. Det eneste du kanskje vil gjøre, er å style den slik du vil med de medfølgende klistremerkene. Det gir bilen et mer realistisk preg, noe som er essensen med Scalextric.

Som nevnt er Scalextric GT Lightning forsterket for å tåle en trøkk. Derfor er den strippet for detaljer som den ikke nødvendigvis trenger, gjerne slike ting som oftere går i stykker under en kollisjon. Selve kjøreegenskapene er tilnærmet lik toppmodellene, og den har blant annet Magnatraction som standard. Dette er et system Scalextric begynte å utstyre bilene sine med for noen år siden, og som gir et bedre feste på veien. Med tynne og lette magneter på undersiden, holder du grepet bedre, spesielt i svingene. Det blir likevel ikke urealistisk, for det er fortsatt fullt mulig å rase ut i en sving, dersom farten er for stor.

Til konkurranser lønner det seg å ha biler med forskjellige farger. Derfor finner du GT Lightning i fargene grønn, blå og hvit, i tillegg til denne versjonen i lilla.

Scalextric GT Lightning 1:32 passer til alle over 5 år.

Spesifikasjoner

  • Scalextric Magnatraction (bedre banegrep)
  • Ekstra forsterkning
  • Easy Change Pick-ups (knapper for raskt bilbytte)
  • Selvklebende merker til karosseriet