Scalextric Bentley Continental GT3

kr 699

De første Bentley G3-modellene kom på veien i 2003. Bentley er kanskje først og fremst kjent for sine luksuriøse biler, men de kan sine saker også når det gjelder fartsmonstre. Den første mesterskapsversjonen av Bentley Continental GT3 ble utviklet senere i 2007, med den fire ganger verdensmesteren i Rally, Juha Kankkunen bak rattet. Bilen satte samme år ny fartsrekord i verden på is med en gjennomsnittsfart på 321,6 km/t, og maksimumfart på 331 km/t. Dette var den gangen hele 35 km/t raskere enn den tidligere rekorden. Stikkord for modellen fra Scalextric er råskap og eleganse.

Med en Scalextric Bentley Continental GT3 er du nesten garantert pole position når Grand Prix hjemme i stua skal avvikles. Denne bilen er fullspekket med lekre detaljer, og tilhører serien fra Scalextric som er designet for å tåle ekstra påkjenninger.

Tomt på lager

Beskrivelse

Scalextric Bentley Continental GT3 er i serien med superhøy detaljgrad. Det sitter en sjåfør bak rattet og bilen er merket slik de virkelige modellene ofte er det. Frontlysene har xenon-effekt og baklysene virker de også. Bilen er en av de lekreste modellen fra Scalextric. Denne versjonen er også blant de i den såkalte ”Endurance range”, det vil si bygd for å tåle ekstra påkjenninger. Det samme gjelder blant annet Audi R8 politibil og GT Lightning, som du finner i utvalget her på Playdon.no.

Under det lekre karosseriet finner du en meget kraftig motor som får din Scalextric Bentley Continental GT3 til å virkelig dra på. På en velbygget bane, er det få modellbiler som slår denne på rundetidene. Som de fleste nyere Scalextric-modeller, er Bentley Continental GT3 utstyrt med Magnatraction som gir bedre grep på bilbanen. Et lite knep som mange kjenner til, er å i tillegg pusse dekkene med fint sandpapir, dersom du vil at bilen skal sitte enda bedre.

For at din Bentley skal komme til sin rett, kan du bygge baner med flere fartsstrekninger. Utvalget vårt av utvidelsespakker og ekstraskinner gir deg muligheten til å bygge helt unike baner, alt ettersom hvilken type bilrace du vil arrangere. Med en Scalextric Bentley Continental GT3 er du klar til å konkurrere med de råeste, også Audi R8 som er en replika av verdens raskeste politibil.