Scalextric Audi R8 politibil 1:32

kr 699

Scalextric Audi R8 politibil er virkelig en godbit for bilbanen. Den virkelige Audi R8 brukes faktisk i Tyskland av politiet. Tyskerne ville være minst like god som det italienske politiet, etter at veipolitiet i Lazio tok i bruk Lamborghini Gallardo. Her snakker vi om de to raskeste politibilene i verden. Standardutgaven av en Audi R8 er i utgangspunktet et råskinn med 518 hestekrefter. Politibilen er oppgradert med en V10 motor som gir en ytelse på hele 612 hestekrefter, noe som gjør at den går fra 0 til 100 på 3,2 sekunder. Det er med andre ord ikke greit å få politiet på nakken, verken i Italia eller Tyskland. Modellen fra Scalextric er en av de tøffeste du får til bilbanen din, uten tvil.

Med en Scalextric Audi R8 politibil seiler du nok opp som storfavoritt i neste Grand Prix i stua. Bilen har en motorytelse som gjør den fortjent som miniatyr av originalen. Den er også spekket med kule detaljer.

Tomt på lager

Beskrivelse

For å ta det ytre først, din nye Scalextric Audi R8 politibil har selvsagt blålys på taket og ulende sirene som virker. Den er også utstyrt med både front- og baklykter som avgir et realistisk lys. For å oppleve den fulle effekten, hva med et nattrace med lav belysning i rommet? Du tar garantert igjen trafikksynderen. Karosseriet er forsterket slik at bilen tåler litt ekstra, og finishen er akkurat som på den originale Audi R8 som politiet bruker.

Selve kjøreopplevelsen blir bedre av Scalextrics eget Magnatraction, et system som gir bilen et bedre grep på bilbanen. Dette er lette og tynne magneter som gir bilen mer trekk nedover. Før systemet ble utviklet, hadde biler på bilbaner en tendens til å kjøre ut litt for ofte, også i hastigheter der det virket unaturlig. Posisjonen på Magnatronic kan flyttes, alt ettersom hvilke egenskaper du selv vil bilen skal ha.

Under panseret på Scalextric Audi R8 finner du en rå motor fra Mabuchi som gjør 18 000 omdreininger per minutt med gassen i bånn. Motoren er plassert over bakhjulene, der trekket også befinner seg. Bilen er designet slik at vekta er fordelt noenlunde likt som på en ekte Audi R8. Totalt sett snakker vi om en av de aller beste racingbilene fra Scalextric.

Audi R8 fra Scalextric passer best for alle over 5 år.

Spesifikasjoner

  • Digital Plug Ready
  • Scalextric Magnatraction (bedre banegrep)
  • Motor: Mabuchi SP 18k omdreininger/min
  • Xenon lyseffekt i frontlys
  • Baklys
  • Blålys
  • Sirene
  • Ekstra detaljrik
  • Easy Change Pick-ups (knapper for raskt bilbytte)