Scalextric 1:32 bilbane med app-kontrollsett

kr 1,799

Prøv deg som racerbilfører med legendariske Scalextric 1:32 Bilbane med App-kontrollsett. Denne produsenten har levert spennende bilrace for små og store fartsgale mennesker siden 1950. Faktisk er Scalextric verdens største og mest suksessrike leverandør på dette feltet. Bygg dine egne baner med skinner i høy kvalitet, der bilene er utstyrt med Magnatraction™ som gjør at de holder seg på veien. Banen er enkel å bygge og kan utvides slik du selv vil. De tøffe bilene er perfekt modellert etter ekte racerbiler, med detaljer som gjør opplevelsen ekstra realistisk. Med trådløse kontrollere for bilene, kan du bevege deg fritt rundt banen, uten å slippe ”rattet”. Rundetelleren gir deg full oversikt over hvem som er i føringen og du bestemmer selv antallet runder. Her får du også oversikt over rundetider, hvem som leder og alle rekorder, slik at du hele tiden kan forbedre kjøreteknikken. Denne kobler du til et nettbrett eller smarttelefon, med en egen app som gir deg mange ytterligere funksjoner. Appen kan du laste ned fra enten AppStore eller GooglePlay. Øvelse gjør mester – det arrangeres årlig eget verdensmesterskap i Scalextric 1:32. Kanskje du er med neste gang? Scalextric 1:32 Bilbane passer for alle sjåfører over 5 år.

Tomt på lager

Beskrivelse

Scalextric er bilbanen for de som er ute etter kvalitet i alle ledd. Produsenten er innovativ og kommer hele tiden med oppdateringer og forbedringer. Målet er å skape den mest realistiske opplevelsen, når du konkurrerer med venner eller familie. Utviklingen av et egne systemer som Magnatraction™ for å gi bilene bedre banegrep, er bare et eksempel. Fordelingen av vekten på bilene er også nøye anpasset, med samme formål. Dette gjelder også detaljer som gummieringen av dekk. Selv om det går fort unna, er også farten realistisk i forhold til de ekte versjonene. Gir du full gass i svingen, havner du fort utenfor banen. Selve skinnene er utformet for å komplettere dette, der materialene er nøye utvalgte. Du kan enkelt justere kjøreopplevelsen med små triks du finner på forskjellige internettforum. Scalextric har en trofast og entusiastisk kundegruppe som gjerne deler sine beste knep.

Det finnes faktisk seriøse klubber som konkurrerer og deltar i forskjellige mesterskap innen Scalextric 1:32. Dette inkluderer et årlig verdensmesterskap, som går av stabelen i produsentens opprinnelsessted, England. Vinneren i 2014 var Peter Dimmers fra Australia, med bilen Lotus Exige – C3509. Banen det konkurreres på kan du gjenskape i din egen stue. All informasjon om dette og mer til, finner du på Scalextric sin egen hjemmeside.

Scalextric 1:32 Bilbane gir alle over 5 år timevis med morsomme konkurranser. Du setter opp banen enkelt i din egen stue, gjerne med sofaen som tribune, og løpet er i gang. Banen kan utvides med påbyggingssett du finner i vårt sortiment. Med app og kjørepanel installert på smarttelefon eller nettbrett, er det lett å sette opp egne regler og kriterier for å kåre vinneren. Inviter venner og familie til mesterskap, og finn ut hvem som er nabolagets beste racerbilsjåfør!

  • Banelengde 497cm
  • Areal som kreves for banen: 199cm x 147cm
  • Banen kan bygges 3 i ulike layout uten påbyggingssett